TIIMI

Oona

Oona on Muusa Helsinki salongin perustajajäsen ja kampaaja, jonka luovuus näkyy upeissa töissä. Hän on toiminut kampaajana vuodesta 2011. Oonan vahvuuksia ovat tekniset värjäystyöt, pettämätön värisilmä ja tarkat raidoitustyöt. Oona panostaa huolelliseen työskentelyyn ja kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen.

instagram: @oonasahlahair

Susanna

Susanna hullaantui hiuksista täysin ja vuonna 2011 hän valmistui unelmiensa ammattiin. Hän on tehnyt kauniita hiuksia jo kymmenen vuotta. Susannan erikoisosaaminen on kokonaisvaltaiset värjäystyöt, sekä boheemihenkiset rennot kampaukset. Erityisosaamisena Susanna toteuttaa upeita, luonnollisia balayage-raidoituksia. Kampaaja-ammattilaisena Susanna arvostaa laadukkuutta, ekologisuutta ja hiuksen terveyttä.

instagram: @susannapomell

Anita

Anita opiskeli unelma ammattiansa venäläisessä hiuskoulussa jo vuonna 2013. Myöhemmin hän päätti vielä vahvistaa osaamistaan ja suoritti Suomessa parturi-kampaajan tutkinnon 2018 Unikassa. Kampaajan työ sopii Anitan luonteelle loistavasti, sillä hän pääsee toteuttamaan omaa osaamistaan ja kehittymään joka päivä. Hän pitääkin inspiraatiostaan hyvää huolta seuraamalla uusimpia aaltoja Instagramista, YouTubesta ja Pinterestistä. Asiakkaille Anitalla on aina tarjota jotain uutta ja ihanaa! Anitan erikoisosaamista ovat vaaleat hiukset, haastavimmatkin raidoitustyöt ja tietysti erinomainen asiakaspalvelu! Anitan tuolissa palvelu luonnistuu venäjän-, suomen- ja englannin kielellä.

Anita on äitiyslomalla.

instagram: @aj_cheveux

Anna

Valmistuttuaan kampaajaksi vuonna 2012 Anna teki liiketyötä kunnes myyntiala vei mukanaan. Nyt hänellä on syttynyt halu jälleen kampaamotyöhön ja meillä on ollut ilo saada Anna Muusan riveihin. Kampaajana Anna on äärettömän tarkka ja huolellinen. Häneltä onnistuu vaativammatkin projektityöt sekä muodonmuutokset. Tämän lisäksi Annan palveluihin kuuluu myös parturityöt. Kuten kaikilla Muusa-tiimissä, myös Annalla on jatkuva palo kouluttautumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

instagram: @hiuksetanna

Iida

Muusa Helsinki salongin meikkaaja-artisti Iida luo tarpeisiin kauniin pehmeän arkimeikin tai lumoavan upean meikkityylin juhlaan. Pääsääntöisesti Iida työskentelee freelancerina erilaisissa TV-tuotannoissa ja kuvauksissa. Hän on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2022. Iidan osaamista hiusten parissa pääset nauttimaan myös Muusassa laittamalla sähköpostia, tai ottamalla Iidaan yhteyttä Instagramin kautta.

instagram: @iidarajaviita

Niina

Niina on valmistunut Tampereella 2016 ja ollut kampaajana 6 vuotta. Tällä hetkellä Niina haluaa keskittyä omiin erikoisosaamisiinsa ja kehittyä niissä lisää. Hänen vahvuuksiaan ovat kaikki vaalennustyöt sekä erityisesti vapaan käden raidoitukset. Niinalle on tärkeää tehdä värjäyksiä, mitkä kestävät aikaa ja kasvavat kauniisti ilman selkeää tyvikasvua. Hän keskittyy leikkauksissa asiakkaiden toiveisiin sekä hallitsee myös parturipalvelut. Niina rakastaa tehdä kampauksia ja niihin hän hyödyntääkin mielellään pikkutarkkuuttaan.