• Tiimi

Kampaamo, jossa sinut kohdataan

Kohtaamme jokaisen asiakkaamme yksilönä ja haluamme luoda sinun hiuksistasi parhaan version, jotta voit tuntea olosi upeaksi.

Tutustu tiimiimme ja varaa aikasi Muusaan!

Oona

Oona on Muusa Helsinki salongin perustaja ja kampaaja, jonka luovuus näkyy upeissa töissä. Hän on toiminut kampaajana vuodesta 2011. Oonan vahvuuksia ovat tekniset värjäystyöt, pettämätön värisilmä ja tarkat raidoitustyöt. Oona panostaa huolelliseen työskentelyyn ja kokonaisvaltaiseen asiakaskokemukseen.

instagram: @oonasahlahair

Anna

Valmistuttuaan kampaajaksi vuonna 2012 Anna teki liiketyötä kunnes myyntiala vei mukanaan. Nyt hänellä on syttynyt halu jälleen kampaamotyöhön ja meillä on ollut ilo saada Anna Muusan riveihin. Kampaajana Anna on äärettömän tarkka ja huolellinen. Häneltä onnistuu vaativammatkin projektityöt sekä muodonmuutokset. Tämän lisäksi Annan palveluihin kuuluu myös parturityöt. Kuten kaikilla Muusa-tiimissä, myös Annalla on jatkuva palo kouluttautumiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.

instagram: @hiuksetanna

Susanna

Susanna hullaantui hiuksista täysin ja vuonna 2011 hän valmistui unelmiensa ammattiin. Hän on tehnyt kauniita hiuksia jo kymmenen vuotta. Susannan erikoisosaaminen on kokonaisvaltaiset värjäystyöt, sekä boheemihenkiset rennot kampaukset. Erityisosaamisena Susanna toteuttaa upeita, luonnollisia balayage-raidoituksia. Kampaaja-ammattilaisena Susanna arvostaa laadukkuutta, ekologisuutta ja hiuksen terveyttä.

Susanna ei valitettavasti ota uusia asiakkaita.

instagram: @susannapomell

Niina

Niina on valmistunut Tampereella 2016 ja ollut kampaajana 6 vuotta. Tällä hetkellä Niina haluaa keskittyä omiin erikoisosaamisiinsa ja kehittyä niissä lisää. Hänen vahvuuksiaan ovat kaikki vaalennustyöt sekä erityisesti vapaan käden raidoitukset. Niinalle on tärkeää tehdä värjäyksiä, mitkä kestävät aikaa ja kasvavat kauniisti ilman selkeää tyvikasvua. Hän keskittyy leikkauksissa asiakkaiden toiveisiin sekä hallitsee myös parturipalvelut. Niina rakastaa tehdä kampauksia ja niihin hän hyödyntääkin mielellään pikkutarkkuuttaan.

instagram: @hairbytraniina

Iida

Muusa Helsinki salongin meikkaaja-artisti Iida luo tarpeisiin kauniin pehmeän arkimeikin tai lumoavan upean meikkityylin juhlaan. Pääsääntöisesti Iida työskentelee freelancerina erilaisissa TV-tuotannoissa ja kuvauksissa. Hän on valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2022. Iidan osaamista hiusten parissa pääset nauttimaan myös Muusassa laittamalla sähköpostia, tai ottamalla Iidaan yhteyttä Instagramin kautta.

instagram: @iidarajaviita

Anita

Anita opiskeli unelma ammattiansa venäläisessä hiuskoulussa jo vuonna 2013. Myöhemmin hän päätti vielä vahvistaa osaamistaan ja suoritti Suomessa parturi-kampaajan tutkinnon 2018 Unikassa. Kampaajan työ sopii Anitan luonteelle loistavasti, sillä hän pääsee toteuttamaan omaa osaamistaan ja kehittymään joka päivä. Hän pitääkin inspiraatiostaan hyvää huolta seuraamalla uusimpia aaltoja Instagramista, YouTubesta ja Pinterestistä. Asiakkaille Anitalla on aina tarjota jotain uutta ja ihanaa! Anitan erikoisosaamista ovat vaaleat hiukset, haastavimmatkin raidoitustyöt ja tietysti erinomainen asiakaspalvelu! Anitan tuolissa palvelu luonnistuu venäjän-, suomen- ja englannin kielellä.

instagram: @aj_cheveux

Sara

Sara valmistui kampaajaksi vuonna 2014 ja on viihtynyt alalla siitä lähtien. Yksi hänen suurimmista vahvuuksistaan on erilaisten raidoitusten tekeminen. Hän rakastaa haastetta ja tykkää luoda asiakkaille ainutlaatuisia värejä sekä tyylejä. Toisaalta hän nauttii myös luonnollisen näköisten hiustyylien luomisesta. Tärkeintä on se, että asiakkaiden hiukset näyttävät upeilta ja he tuntevat olonsa upeiksi – samalla säilyttäen hiuksissa parhaan kunnon ja terveyden. Hiusten kunnosta huolehtiminen on Saralle ensisijaisen tärkeää ja häneltä saatkin parhaat vinkit hiustesi hoitoon.

Asiakkaana Saran käsissä kohtaat kiireettömän ja huolellisen kampaajan, joka panostaa jokaiseen yksityiskohtaan. Hän haluaa varmistaa, että jokainen asiakas saa juuri sen lookin, joka sopii hänelle parhaiten, ja että he voivat poistua kampaamosta tyytyväisinä ja itsevarmoina.

instagram: @haircarewithsara

Huyen

Huyenillä on ollut haaveena olla kampaaja jo pienestä pitäen – ehkäpä se johtuu siitä, että hän on aina nauttinut hiusten letittämisestä niin paljon! Ennen hiuskoulua hän asui hetken Englannissa ja teki tarjoilijan hommia. Palattuaan Suomeen hän työskenteli ensin baristana ja lopulta baarimikkona. Tuo aika opetti hänelle asiakaspalvelun tärkeyden ja vuorovaikutustaidot, jotka ovat olleet arvokkaita myös hänen nykyisessä ammatissaan.

Nyt yli kolmen vuoden kokemuksella Huyen nauttii todella työstään kampaajana. Parasta on se, että voi luoda asiakkaille luonnollisen näköisiä hiuksia, jotka kestävät aikaa. Huyen rakastaa myös haasteita, kuten upeiden värien luomista. Konsultaatioiden aikana hän pyrkii aina ajattelemaan asiakkaan tulevaisuutta ja yhteisiä tavoitteita hiusten suhteen. Hänelle on tärkeää, että asiakkaalla on hyvä olla omien hiustensa kanssa, ja hän tekee parhaansa varmistaakseen tämän.

Yksi tärkeimmistä periaatteistaan on pitää hiusten terveys etusijalla erityisesti vaalennettaessa. Rakkaus tähän työhön kasvaa joka päivä uuden äärellä ja nähdessään asiakkaidensa ilmeet, kun he saavat juuri sen, mitä toivovat. Intohimona ja tavoitteena on tehdä jokaisesta asiakkaasta tyytyväinen ja kaunis omissa hiuksissaan.

instagram: @theinchh

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.