• Uutiset

Muusa Helsinki laajenee ja muuttaa uusiin tiloihin 16.10.

Tiedotamme ilolla, että Muusa Helsinki laajenee ja siirtyy uusiin upeisiin tiloihin 16. lokakuuta! Tämä on jännittävä uusi vaihe kampaamomme historiassa, ja haluamme jakaa iloisen uutisen teidän, Muusa Helsingin asiakkaiden kanssa.

Olemme etsineet vuoden ajan sopivaa tilaa. Erityisen tärkeää on ollut löytää tila, joka tukee Muusan ideologiaa kauneudesta ja omaleimaisuudesta. Olemme nyt viimein löytäneet täydellisen paikan, joka heijastaa visiotamme täysin.

Uusissa tiloissa on toiminut pitkään taidegalleria, ja tämä antaa kampaamolle aivan erityisen
tunnelman. Muusa Helsinki on aina korostanut ajatusta, että jokainen asiakas on meille kuin
taiteilijan luomus ja asiakkaidemme hiuksista tulee taideteoksia. Uudet tilamme tuovat tämän filosofian konkreettisesti esiin tarjoamalla selkeän, ajattoman ja valoisan ympäristön, jossa voimme luoda kauneutta ja upeita hiuksia. Muusa Helsingin uusiin tiloihin pääset asiakkaaksi 16.10. lähtien osoitteessa Albertinkatu 9.

Muusan kampaajat sinun hiuksiasi varten

Haluamme tarjota jokaiselle Muusan asiakkaalle henkilökohtaista palvelua, todella kuunnella toiveet ja luoda täsmälleen kantajalle sopivat hiukset ammattitaitoamme käyttäen.

Ajankohtaisimmat hiustrendit

Jokainen Muusan kampaaja on ajan tasalla uusimmista tekniikoista sekä trendeistä. Muusan tiimi on kasvanut 3,5 vuoden aikana. Entinen tila ei enää riittänyt kasvavalle asiakaskunnalle. Nyt uusi tila antaa mahdollisuuden tarjota Muusan asiakkaille entistä rentouttavamman ja yksityisemmän kampaamokokemuksen.

Kokonaisvaltainen palvelu

Olemme erityisen innostuneita uudesta pesupaikasta, joka mahdollistaa todellisen rentoutumisen hiustenpesun aikana. Haluamme tarjota asiakkaille enemmän kuin pelkät upeat hiukset. Laadukkaat väri- ja hoitotuotteemme ovat aina olleet meille ensiarvoisen tärkeitä, ja näin takaamme, että asiakkaat nauttivat kampaamokäynnistään kokonaisvaltaisesti.

Hemmottelua sinulle

Kampaamokäynti on monille asiakkaistamme pysähdyspaikka arjen kiireistä. Siksi tulemme
jatkossakin panostamaan tarjoiluihin, tarjoten korkealaatuista kahvia ja teetä. Ota siis aikaa itsellesi, luota hiuksesi Muusan ammattilaisten käsiin ja nauti!

Muusa Helsinki, Albertinkatu 9 avaa ovet lokakuussa!

Uusi Muusa Helsinki avaa ovensa maanantaina 16.10. Jatkamme asiakkaiden hemmottelua ja hiusten muuttamista taideteoksiksi näissä upeissa uusissa tiloissa siis aivan pian. Kiitos, että olette olleet osa Muusa Helsinki -tarinaamme, ja toivomme, että näemme teidät pian uudessa kodissamme!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.