Inspiroidu hiustrendeistä – Muusa Collection 2024 on julkaistu!

Inspiroidu kampaamo Muusan uusimmista hiustrendeistä ja saa tyyli-inspiraatio seuraavaa kampaamokäyntiä varten! Olemme ylpeitä esitellessämme Muusa Collectionin, jonka avulla tuomme esille Muusan hiusten ydinolemuksen: aina laadukkaat, kantajalleen sopivat, räätälöidyt ja huolella sekä ammattitaidolla tehdyt hiukset. Kokoelma tarjoaa erilaisia tyylejä, jotka korostavat yksilöllisyyttä ja sinun kokonaisvaltaista kauneutta. Tässä ovat tämän hetken kuumimmat trendit:

Jasmin – Hourglass Layers

Jos pidät pitkästä tukasta, Hourglass Layers on täydellinen valinta hiustenleikkaukseen. Tässä tyylissä korostetaan hiusten kerroksellisuutta, mikä helpottaa hiusten laittoa ja saa ne näyttämään upeilta päivästä toiseen. Kerroksellisuus tuo esiin hiusvärin kolmiulotteisuuden ja mahdollistaa upeat kiharakampaukset. Kuvissamme näet, miten hiekka blondi väri elää kauniisti kerroksien mukana. Kerroksittain leikatut tyylit tuovat hiuksiin liikettä ja eloa. Psst… Extra-vinkki: Kerroksittain leikatuissa hiuksissa toimii täydellisesti myös kesäiset surffilaineet!

Hiukset: Huyen @theinchh

Tiia – Long Mermaid Layers

Luonnollisuus on valttia Long Mermaid Layers -tyylissä. Tyyli perustuu asiakkaan omaan hiusväriin, joka kasvaa pehmeästi ja säilyttää upean ulkonäön kuukausia. Värissä korostetaan asiakkaan luonnollisia piirteitä ja kehystetään kasvoja kauniisti. Tiialla kuvissa upea luonnon kupari, joka sopii täydellisesti ihoon ja tuo esiin yksilöllisen kauneuden. Omaa väriä voi korostaa missä tahansa sävyssä ja yleensä se toimii aina!

Hiukset: Niina @hairbytraniina

Noora – Quiet Luxury

Monet Muusan asiakkaat sanovat usein: “Tämä väri näyttää arvokkaalta”, kun näkevät lopputuloksen peilistä. Juuri sitä on Quiet Luxury hiuksissa. Tämä tyyli yhdistää ylellisen sävyn ja leikkauksen, joka näyttää hienostuneelta ja toimii täydellisesti arjessa. Kuvissamme näet, miten hillitty ja elegantti sävy tuo hiuksiin hiljaista luksusta, joka kääntää katseet.

Hiukset: Anita @aj_cheveux

Ninnu – Volume, Volume, Volume

Volyymi on avain tämän kauden kuohkeisiin kampauksiin. Volume, Volume, Volume -tyylissä tuodaan hiuksiin runsaasti volyymia oikeiden tuotteiden avulla, mikä takaa kestävät kiharat. Kampaajamme jakavat vinkit, joilla saat upeat ja kestävät kiharat. Olitpa sitten menossa kesän kupliviin juhliin, kokemuksellisiin festareihin tai haluat vain leikitellä tyylilläsi, tämä tyyli sopii sinulle täydellisesti.

Hiukset: Anna @hiuksetanna

Muusa Collection 2024:

Tyylikokonaisuudet: Oona @oonasahlahair
Meikit: Iida @iidarajaviita
Kuvaaja: Susanna Nordvall @nordstories_

Varaa aikasi itsellesi ja nauti upeista hiuksista!

Inspiroituitko Muusa Collectionin hiustrendeistä? Varaa aika Kampaamo Muusasta ja anna meidän loihtia sinulle upeat, juuri sinulle sopivat hiukset. Ammattitaitoiset kampaajamme ovat valmiina toteuttamaan unelmiesi hiustyylin.

Varaa aika tästä!

Tule ja koe, miten laadukkaat, huolella tehdyt hiukset voivat muuttaa kokonaisilmeesi!

Muusa Helsinki laajenee ja muuttaa uusiin tiloihin 16.10.

Tiedotamme ilolla, että Muusa Helsinki laajenee ja siirtyy uusiin upeisiin tiloihin 16. lokakuuta! Tämä on jännittävä uusi vaihe kampaamomme historiassa, ja haluamme jakaa iloisen uutisen teidän, Muusa Helsingin asiakkaiden kanssa.

Olemme etsineet vuoden ajan sopivaa tilaa. Erityisen tärkeää on ollut löytää tila, joka tukee Muusan ideologiaa kauneudesta ja omaleimaisuudesta. Olemme nyt viimein löytäneet täydellisen paikan, joka heijastaa visiotamme täysin.

Uusissa tiloissa on toiminut pitkään taidegalleria, ja tämä antaa kampaamolle aivan erityisen
tunnelman. Muusa Helsinki on aina korostanut ajatusta, että jokainen asiakas on meille kuin
taiteilijan luomus ja asiakkaidemme hiuksista tulee taideteoksia. Uudet tilamme tuovat tämän filosofian konkreettisesti esiin tarjoamalla selkeän, ajattoman ja valoisan ympäristön, jossa voimme luoda kauneutta ja upeita hiuksia. Muusa Helsingin uusiin tiloihin pääset asiakkaaksi 16.10. lähtien osoitteessa Albertinkatu 9.

Muusan kampaajat sinun hiuksiasi varten

Haluamme tarjota jokaiselle Muusan asiakkaalle henkilökohtaista palvelua, todella kuunnella toiveet ja luoda täsmälleen kantajalle sopivat hiukset ammattitaitoamme käyttäen.

Ajankohtaisimmat hiustrendit

Jokainen Muusan kampaaja on ajan tasalla uusimmista tekniikoista sekä trendeistä. Muusan tiimi on kasvanut 3,5 vuoden aikana. Entinen tila ei enää riittänyt kasvavalle asiakaskunnalle. Nyt uusi tila antaa mahdollisuuden tarjota Muusan asiakkaille entistä rentouttavamman ja yksityisemmän kampaamokokemuksen.

Kokonaisvaltainen palvelu

Olemme erityisen innostuneita uudesta pesupaikasta, joka mahdollistaa todellisen rentoutumisen hiustenpesun aikana. Haluamme tarjota asiakkaille enemmän kuin pelkät upeat hiukset. Laadukkaat väri- ja hoitotuotteemme ovat aina olleet meille ensiarvoisen tärkeitä, ja näin takaamme, että asiakkaat nauttivat kampaamokäynnistään kokonaisvaltaisesti.

Hemmottelua sinulle

Kampaamokäynti on monille asiakkaistamme pysähdyspaikka arjen kiireistä. Siksi tulemme
jatkossakin panostamaan tarjoiluihin, tarjoten korkealaatuista kahvia ja teetä. Ota siis aikaa itsellesi, luota hiuksesi Muusan ammattilaisten käsiin ja nauti!

Muusa Helsinki, Albertinkatu 9 avaa ovet lokakuussa!

Uusi Muusa Helsinki avaa ovensa maanantaina 16.10. Jatkamme asiakkaiden hemmottelua ja hiusten muuttamista taideteoksiksi näissä upeissa uusissa tiloissa siis aivan pian. Kiitos, että olette olleet osa Muusa Helsinki -tarinaamme, ja toivomme, että näemme teidät pian uudessa kodissamme!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.